Η εταιρία μας

  Συχνές ερωτήσεις πελατών

Η εταιρία μας

Η εταιρία Αφοί Σταματιάδη Ο.Ε, συνεχίζει μια πορεία 35 ετών στο χώρο του μαρμάρου και μέσα απο την εξέλιξη της τεχνολογίας στην κατασκευή αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας με τις εναλλακτικές πήγες, εγκαινιάζει μια Νέα Εποχή.

Το 2011 ξεκινά συνεργασία με δύο απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της θέρμανσης, την Iταλική LaNordica Extraflame και την Νορβηγική Nordpeis, βασικοί στόχοι των οποίων είναι η ποιότητα, η αισθητική και η καθαρή καύση. Παράλληλα, απλώνει δίχτυ συνεργασίας και σε άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις όπως οι Δανέζικες Varde Ovne και Aduro, η Τσέχικη Flamingo, η Γερμανική XEOOS και η Γαλλική Polyflam.

Στην  πλήρως ανακαινισμένη έκθεσή μας, το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει επώνυμα και πιστοποιημένα ενεργειακά προϊόντα και προϊόντα μαρμάρου και γρανίτη, μέσα απο μια τεράστια ποικιλία σε παραδοσιακό ή μοντέρνο design.

Ενεργειακά τζάκια, τζάκια – νερού (καλοριφέρ), τζακόσομπες ξύλου, σόμπες αντίστροφης καύσης, ξυλόσομπες, λέβητες ξύλου, λέβητες pellet, λέβητες φυσικού αερίου, καυστήρες πέλλετ, επενδύσεις τζακιών και δαπέδου, σκάλες, καλλιτεχνήματα, πάγκοι κουζίνας-μπάνιου, μνημεία και άλλες αμέτρητες εφαρμογές διατίθενται σε προσιτές τιμές, μέσα απο ένα εκτεταμένο πρωτοποριακό δίκτυο συνεργατών εισαγωγέων ικανών να προσφέρουν πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Με τιμή

Αφοί Σταματιάδη