Τεχνομάρμαρο

  Συχνές ερωτήσεις πελατών

Τεχνομάρμαρο

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Κατασκευαστής: ΑΦΟΙ Σταματιάδη
Κωδικός Προϊόντος: Τεχνομάρμαρο
Έχετε δει: 2105
Ποσότητα:     

Το τεχνητό μάρμαρο ή τεχνομάρμαρο είναι εμφανές έγχρωμο σκυρόδεμα ενισχυμένο με πολυεστερικές ίνες που βγαίνει σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Τα πρώτα τεχνητά μάρμαρα κατασκευάζονταν από συμπίεση θρυμμάτων μαρμάρων και τσιμεντοειδές συγκολλητικού υλικού σε μεγάλους όγκους, η επεξεργασία τους ήταν η ίδια με τα φυσικά. Σήμερα στην κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ρητίνες, πληρωτικό υλικό και χρωστικές ουσίες. 

Το τεχνητό μάρμαρο παράγεται σε καλούπια και έχει καλύτερη ομοιομορφία από το φυσικό. Χρησιμοποιείται όπως και το φυσικό στην πλακόστρωση δαπέδων και επένδυση τοίχων κτιρίων, στην πλακόστρωση εξωτερικών χώρων, σε επένδυση τζακιών και άλλες χρήσεις. Ευρεία είναι η χρήση του σε πάγκους μπάνιου και κουζίνας.

Τεχνητά μάρμαρα χρησιμοποιούνται και στην αρχαιολογία στην συντήρηση αγαλμάτων και μνημείων. Με τεχνητό μάρμαρο έχει κατασκευαστεί εκμαγείο της δυτικής ζωφόρου του Παρθενώνα 

Υποσημείωση: Στην επιχείρηση μας, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει από κοντά και να επιλέξει, ανάμεσα σε μια μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, το τεχνομάρμαρο που έχει φανταστεί και επιθυμεί για τον δικό του χώρο....

Πληροφορίες:wikipedia

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:    Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Προσφορές