Πάγκοι κουζίνας από Μάρμαρο και Γρανίτη

  Συχνές ερωτήσεις πελατών

Πάγκοι κουζίνας από Μάρμαρο και Γρανίτη

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Κατασκευαστής: ΑΦΟΙ Σταματιάδη
Κωδικός Προϊόντος: Πάγκοι κουζίνας από Μάρμαρο και Γρανίτη
Έχετε δει: 9752
Ποσότητα:     

Τα μάρμαρα και οι γρανίτες χρησιμοποιούνται πλέον ευρύτατα ως υλικά πάγκων κουζίνας και επένδυσης νεροχυτών, αφού εκτός από την μεγάλη ανθεκτικότητα τους  εντυπωσιάζουν με το χρώμα και τη λάμψη τους. Μεγάλη ζήτηση όμως έχουν τα τελευταία χρόνια και οι τεχνογρανίτες,καθώς χάρη στα πυριτικά συστατικά τους διατηρούν για μεγάλο χρονικό διάστημα χρώμα, αντοχή και λάμψη. 

Σε εμάς θα βρείτε πάγκους κουζίνας από μάρμαρα, φυσικούς γρανίτες και τεχνογρανίτες, που μπορούν να δώσουν τη λύση που αναζητάτε σε επίπεδο χρηστικότητας αλλά και αισθητικής.!

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υλικά, χρώματα και επιφάνειες τα οποία μπορείτε να δείτε και απο κοντά στην έκθεσή μας !

Η επιχείρηση μας, συνεργαζόμενη με ένα δίκτυο εξιδεικευμένων επαγγελματιών, αναλαμβάνει τις πιο περίπλοκες εργασίες με μάρμαρο και γρανίτη, που θα δώσουν ένα αισθητικό πλεονέκτημα σε οποιοδήποτε χώρο και αν τα χρησιμοποιήσετε.

Προμηθευόμαστε τις καλύτερες ποιότητες σε μάρμαρα και γρανίτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τοποθετούμε κάθε τύπου δαπέδου με ευθύνη και επαγγελματισμό για όλα τα γούστα σε προστιτές τιμές! Παράλληλα στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε και προϊόντα που αφορούν τον καθαρισμό μαρμάτων και γρανιτών.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το εργοστάσιο μας για να δείτε απο κοντά τα υλικά και για να σας δώσουμε προσφορά για το σύνολο των μαρμάρων ή των γρανιτών που θα χρειαστείτε στην κατασκευή σας .Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail!

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε δείγματα πάγκων κουζίνας από  γρανίτη ή από τα άλλα υλικά που χρησιμοποιούμε .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία:    Κακή            Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο:
Προσφορές